Produkty pro thajské koření (4)

Čínské sušené zelí - HoReCa

Čínské sušené zelí - HoReCa

Peking kámen byl v Evropě populární pouze v asijských čtvrtích až do poloviny 20. století. V posledních několika desetiletích však zažil vrchol kulinářské popularity, včetně Ruska. Jeho výživová hodnota a vynikající chuť jsou zachovány v sušeném produktu. Z sušeného pekingského zelí se připravuje lahodná korejská polévka siriag-cook, stejně jako národní pokrmy Namul, Ttige a Bale. Společníky sušeného čínského zelí, kteří jí pomáhají dosáhnout jejího plného chuťového potenciálu, jsou česnek a cibule. Použití pro Polévky, omáčky, marinády, pokrmy z masa, drůbeže a zvěřiny. Chuť Pikantní, sladká Výživová hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 26 Tuky (g / 100g)… 3,5 Sacharidy (g / 100g)… 34 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 270
Kokosová mouka Garnec

Kokosová mouka Garnec

Kokosová mouka je mouka vyrobená ze sušené kokosové dužiny. Používá se v různých pečivách, ale především v cukrářství, díky své jemné sladké chuti, typické pro kokos. Kokosová mouka má nižší glykemický index než průměrná obilná mouka a je také bohatá na vlákninu, bílkoviny a zdravé tuky. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své produkty ochrannou známkou „Křížené obilí“. Tato známka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávanou ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 300 g
Ceylonská skořice

Ceylonská skořice

V 16. století objevili portugalští dobyvatelé cejlonskou skořici na Srí Lance a přivezli toto koření do Evropy v 16. a 17. století. Cejlonská skořice se získává z divoce rostoucích stromů, které dosahují výšky až 10 m a rostou v lesích Cejlonu a jižní Indie. Toto koření se vyrábí z nejjemnější vnitřní kůry, která byla sklizena z tříleté výhonky. Pravá cejlonská skořice je silně vonné a chuťově vynikající koření. Každý, kdo ji někdy ochutnal, dobře ví, jaké různé chuťové kvality toto koření může mít. Sacharidy (g / 100 g): 4,0 Tuky (g / 100 g): 3,0 Bílkoviny (g / 100 g): 28 Energetická hodnota (kcal): 160 Minimální trvanlivost: 18 měsíců Čistá hmotnost (g): 30
Kokosové vločky - HoReCa

Kokosové vločky - HoReCa

V kuchyni se kokosové vločky používají především v cukrářském průmyslu. Přidávají se do různých dortů, sladkých závitků a pečiva, jak jako jemná voňavá náplň, tak jako lahodná dekorace pro hotový výrobek. Kokosové vločky se také používají na obalování čokoládových pochoutek, energetických tyčinek, polevy na zmrzlinu, sušenek, křupavých sušenek, musli, sladkostí a mnoha dalších dezertů. Použití pro Dezerty, pečivo, sušenky, jakékoli pekárenské výrobky, omáčky, masové a rybí pokrmy. Chuť Jemná, sladká s kokosovou vůní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 5,0 Tuky (g / 100g)… 50 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)…520